Markkinointiviestinnän suunnittelun lisäksi saat Smoysta käännökset mm. englannista, saksasta ja ruotsista suomeen ja päinvastoin. Käännöspalvelujemme valttina on mainostoimisto- ja markkinointiosaaminen, mistä on usein hyötyä projektin kokonaisuuden kannalta. Meillä on pitkä kokemus mm. myyntikatalogien ja verkkokaupan tuotekäännöksistä, taitosta ja ylläpidosta. Vakituisten kääntäjiemme lisäksi käytössämme on laaja verkosto eri kielet hallitsevia, korkeakoulutettuja natiivi-kääntäjiä.

Käännöksiä markkinoinnin tarpeisiin

Tarvittaessa voimme yhdistää käännöstyöhön copy-suunnittelua materiaalien adaptaatioissa ja markkinointitekstien muokkaamisessa Suomen markkinoille. Kääntäjillämme on mahdollisuus tehdä käännökset suoraan taitto-ohjelmaan tai verkkosivuille. Näin työvaiheista jää pois tekstien taittaminen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Smoyssa tuotetaan käännöksiä säännöllisesti verkkokauppoihin, tuotekuvastoihin, uutiskirjeisiin, ilmoituksiin ja myymälämateriaaleihin. Lisäksi käännämme muun muassa esitteitä ja muita markkinointimateriaaleja. Tarjoamme käännöksiä vakituisesti seuraaville kielille:

• ENGLANTI – SUOMI – ENGLANTI
• RUOTSI – SUOMI – RUOTSI
• SAKSA – SUOMI – SAKSA
• NORJA – SUOMI
• HOLLANTI – SUOMI

Kuvauspalvelut joustavasti ja kustannustehokkaasti

Kuvaustarpeet lisääntyvät markkinoinnissa jatkuvasti mm. sosiaalisen median ja verkkosivustojen myötä. Meillä on mahdollisuus hoitaa tuote-, henkilö- ja tapahtuma-valokuvaukset ja -videoinnit nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti toimistomme yhteydessä toimivalla pop up -studiolla, asiakkaamme omissa tiloissa tai tapahtumissa. Näin saat vaivattomasti kuva- ja videomateriaalia monenlaisiin tarpeisiin. In house -kuvaajanamme toimii yli 30 vuoden kokemuksella Kimmo Levonen, sekä kaksi kuvauskoulutuksen omaavaa graafista suunittelijaa.

Tarvittaessa käytämme myös talon ulkopuolisia ammattikuvaajia ja studiokalustoja vaativimpiin kuvauskohteisiin.