Markkinoinnin käännöstyö vaatii enemmän kuin mekaanista suorittamista.

Markkinointiviestinnän suunnittelun lisäksi saat Smoysta käännökset mm. englannista, saksasta ja ruotsista suomeen ja päinvastoin. Käännöspalvelujemme valttina on mainostoimisto- ja markkinointiosaaminen, mikä näkyy hyötynä projektin kokonaisuuden kannalta. Meillä on pitkä kokemus mm. myyntikatalogien ja verkkokaupan tuotekäännöksistä, taitosta ja ylläpidosta. Vakituisten kääntäjiemme lisäksi käytössämme on laaja verkosto eri kielet hallitsevia, korkeakoulutettuja natiivikääntäjiä.

Käännöksiä markkinoinnin tarpeisiin

Tarvittaessa voimme yhdistää käännöstyöhön tekstisuunnittelua materiaalien adaptaatioissa ja markkinointitekstien muokkaamisessa Suomen markkinoille. Kääntäjämme voivat tehdä käännökset suoraan taitto-ohjelmaan tai verkkosivuille. Näin työvaiheista jää pois tekstien erillinen taittaminen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Smoyssa tuotetaan käännöksiä säännöllisesti verkkokauppoihin, tuotekuvastoihin, uutiskirjeisiin, ilmoituksiin ja myymälämateriaaleihin. Lisäksi käännämme muun muassa esitteitä ja muita markkinointimateriaaleja. Tarjoamme käännöksiä vakituisesti seuraaville kielille:

  • ENGLANTI – SUOMI – ENGLANTI
  • RUOTSI – SUOMI – RUOTSI
  • SAKSA – SUOMI – SAKSA
  • VENÄJÄ – SUOMI – VENÄJÄ

Edustavat kuvat joustavasti ja kustannustehokkaasti

Kuvaustarpeet lisääntyvät markkinoinnissa jatkuvasti sosiaalisen median myötä. Teemme tuote-, henkilö- ja tapahtuma-valokuvaukset ja -videoinnit nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti toimistomme yhteydessä toimivalla pop up -studiolla, asiakkaamme omissa tiloissa tai tapahtumissa. Saat vaivattomasti kuva- ja videomateriaalia monenlaisiin tarpeisiin. In house -kuvaajanamme toimii yli 30 vuoden kokemuksella Kimmo Levonen.

Tarvittaessa käytämme myös talon ulkopuolisia ammattikuvaajia ja studiokalustoja vaativimpiin kuvauskohteisiin.