Aina markkinointi ei tähtää myyntiin. Tällöin tavoitteena on muuttaa ihmisten käyttäytymistä, vahvistaa hyvää ja hyödyttää koko yhteiskuntaa.

Yhteiskunnallinen ja järjestömarkkinointi on merkityksellistä työtä, jossa saa hyödyntää monipuolista viestintäosaamista, kanavariippumatonta ajattelua, käyttäytymistieteen lainalaisuuksia ja psykologista pelisilmää.

Smoy tunnetaan lukuisten onnistuneiden yhteiskunnallisten markkinointikampanjoiden toteuttajana. Olemme auttaneet nostamaan esiin tärkeitä aiheita, viestimään niistä kiinnostavasti, herättämään keskustelua, keräämän lahjoituksia sekä kasvattamaan äänestysaktiivisuutta ja jäsenmääriä.

Yhteiskunnallinen markkinointi

Yhteiskunnallinen vaikuttamisen tavoitteena on kohdata ihminen sekä vaikuttaa hänen asenteisiinsa ja toimintaansa. Vaikutuksen tulee saada aikaan reaktioita, joten luovan idean ytimessä on aina tunne.

Tavoittaaksemme tärkeällä asialla vastaanottajat laajalti ja kattavasti, kampanja on saatava leviämään niin omissa, ostetuissa kuin ansaitunkin median kanavissa. Meidän avullamme viesti osuu silmiin oikeaan aikaan ja oikeassa ympäristössä. Osuvimmat kampanjat puhuttavat vilkkaasti myös yleisönosastoilla, kahvipöydissä ja sosiaalisen median keskusteluissa.

Meillä yhteiskunnallisen markkinointiviestinnän suunnitteluun liittyy usein myös mediakumppaneiden ja sponsoreiden hankinta. Yhdessä saamme aikaan enemmän hyvää.

Järjestömarkkinointi

Kuinka markkinoida vammais- ja terveysjärjestöä, hyväntekeväisyysjärjestöä tai muuta voittoa tavoittelematonta, yhteiskunnallista järjestöä mediaseksikkäästi? Kuinka myydä innostavasti ajatus myötätunnosta, vastuullisuudesta, lahjoittamisesta?

Meillä on pitkä kokemus jäsen- ja varainhankinnan kampanjoista sekä viestinnästä, jolla tuodaan tärkeitä asioita tavoitekohderyhmän mieliin. Tuloksellinen markkinointi perustuu tässäkin oivaltavaan viestiin, joka kolahtaa saman tien.

Uskomme inhimillisiin tarinoihin ja monikanavaiseen sisältömarkkinointiin. Datan avulla saamme niistä kaiken irti.

Jos haluat piristää yhteiskunnallista ja järjestömaailman viestintääsi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!