Yllättävän monipuolinen

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä töitä asiakkaille, jotka toimivat monilla eri toimialoilla – näin saamme puhutella lukuisia kiinnostavia kohderyhmiä.

Meillä yhteen työpäivään saattaa sisältyä esimerkiksi uusiutuvan matkailubrändin identiteetin strategista suunnittelua ja kohderyhmien segmentointia, raskaan teollisuuden parissa toimivan yrityksen LinkedIn-kanavan sisällöntuotantoa ja kuluttajille suunnatun rahoituksen asiakkuusmarkkinointikampanjan ideointia. Jokainen toimiala, kohderyhmä, brändi ja suunnittelutyö on erilainen ja rikastaa osaltaan suunnittelijoidemme osaamista.

Laaja kokemus eri toimialojen markkinoinnista ja mediaratkaisuista tuo meille varmuutta ja taitoa keskittyä olennaiseen – luovaan ideaan. Osuvan idean takana on suuri määrä tietoa ja monipuolista näkemystä. Hyvä suunnitteluprosessi kaipaa myös vastakkainasettelua, kyseenalaistamista ja vanhoista kaavoista poikkeamista, eli rohkeutta. Silloin pystymme tuomaan asiakkaidemme markkinointiin jotain uutta ja arvokasta.

Joskus on jokaisen markkinoijan hyvä ottaa etäisyyttä omaan työhön ja brändiin. Vain silloin näkee, mikä on olennaista. Meidän tavoitteemme on luovuuden lisäksi tuoda lisäarvoa asiakkaillemme ulkopuolisen näkemyksen ja toisilta toimialoilta sovellettavan kokemuksen muodossa.

Katsasta video- ja ääninäytteitä töistämme YouTubesta: Smoy video showreel 2020 sekä Smoy radiospotit 2020.

Tässä muutamia näytteitä tehdyistä töistämme.
Ota yhteyttä, kun haluat tietää lisää.

M2kodit.fi mainos Koskikeskuksen suurella screenillä

Y-Säätiö

M2-Kodit -brändin markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja tuotanto.

Avecra

Ravintolamarkkinointi, materiaalituotanto ja valokuvaus.

Bridgestone Facebook

Bridgestone

Bridgestone raskaan kaluston some- ja hakukonemarkkinointi.

Suomalaisen Työn Liitto

Yhteiskunnallinen yritys -merkin kampanja